1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Dicle Üniversitesi’nden Öğrencilere Müjde: Askıda Yemek Uygulaması Başladı!

Dicle Üniversitesi’nden Öğrencilere Müjde: Askıda Yemek Uygulaması Başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da bulunan Dicle Üniversitesi, öğrencilerin yemek ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yeni bir uygulamaya başladı. Üniversitenin öğrencilerine sunulan yemek kartlarıyla artık öğrencilerin yemek almakta zorluk çekmeyeceği belirtildi. Üstelik, bu kartlarda para kalmadığında bile öğrencilerin yemek alabilmesi için başlatılan ‘askıda yemek’ uygulamasıyla destek sağlanacak.

Dicle Üniversitesi’nin başlattığı ‘askıda yemek’ uygulaması, öğrencilerin yemek ihtiyaçlarını karşılamak için oldukça önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Artık yemek kartlarında para kalmadığında bile öğrencilerin mağdur olmayacağı ve ihtiyaç duydukları anda yemek alabilecekleri belirtiliyor. Bu uygulama ile öğrencilerin maddi sıkıntılarla karşılaşmamaları ve beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri hedefleniyor.

Üniversite öğrencilerinin sıkça karşılaştığı maddi sıkıntılar, özellikle yemek ihtiyaçlarını karşılamada sorun yaşamalarına neden olabiliyor. Bu tür durumların önüne geçmek amacıyla Dicle Üniversitesi, öğrencilere destek olabilmek adına yeni bir uygulama başlattı. Öğrencilerin yemek kartında para olmasa bile yemek alabilmesine imkan tanıyan ‘askıda yemek’ uygulaması, öğrencilerin rahat bir şekilde beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine olanak sağlıyor.

Dicle Üniversitesi’nin ‘askıda yemek’ uygulaması, öğrenciler arasında olumlu tepkiler almaya başladı. Özellikle maddi sıkıntı içinde olan öğrencilerin bu uygulamadan büyük bir memnuniyet duyduğu ifade ediliyor. Uygulamanın öğrencilere büyük bir destek sağlayacağı ve yemek ihtiyaçlarını karşılarken maddi sorunlar yaşamamalarına yardımcı olacağı belirtiliyor.

Dicle Üniversitesi’nin yemek kartında para kalmayan öğrenciler için başlattığı ‘askıda yemek’ uygulaması, öğrencilere maddi destek sunmanın yanı sıra dayanışma ve yardımlaşma duygularını da pekiştirecek bir adım olarak görülüyor. Öğrenciler arasında birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine katkı sağlayacak olan bu uygulama, öğrencilerin birbirlerine destek olmalarını ve paylaşmanın önemini vurgulayacak şekilde yürütülecek. Bu sayede, öğrencilerin yalnız olmadıklarını hissetmeleri ve birlikte zorlukların üstesinden gelebileceklerine inanmaları sağlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dicle Üniversitesi’nden Öğrencilere Müjde: Askıda Yemek Uygulaması Başladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin