1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Dikkat Çeken Pankart: ‘Allah Belanı Versin Nurettin’

Dikkat Çeken Pankart: ‘Allah Belanı Versin Nurettin’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün, Seymen Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde binaya asılan “Allah belanı versin Nurettin” yazılı pankart, görenleri şaşırttı. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntülere binlerce yorum geldi. Merak konusu olan pankart, bir süre sonra binadan indirildi. Pankartın asıldığı binanın uzun süredir boş olduğu ve şahsın sadece bir bölümünü kullandığı öğrenildi.

Pankartı gören Seyhan Altın, “Nurettin” isimli kişiyi tanımadığını ve pankartın amacını bilmediğini belirtti. Diğer insanların da Nurettin’i merak ettiğini söyledi. Altın, Nurettin isminin kişisel bir meseleyi işaret ettiğini düşündüğünü ifade etti. Pankartı görenler arasında, daha önce benzer bir durumla karşılaşmadığını ancak televizyonda kiracısını çıkaramayan bir ev sahibinin beddua yazdığını hatırladığını belirtti. Altın, pankart asmanın ilginç olduğunu ve sorunların daha uygun yollarla çözülebileceğini düşündüğünü belirtti.

Bir vatandaş ise ismini vermeden, pankartı asan şahıstan korktuğunu açıkladı. Şahsın zihinsel olarak dengesiz olduğunu belirterek, onunla konuşmanın bile rahatsızlık verici olduğunu söyledi. Vatandaş, şikayet üzerine polisin geldiğini ancak şahsın kimseye zarar vermediğini sadece bağırdığını ve rahatsızlık yarattığını aktardı. Şahsın binada uzun süredir yaşadığını ve boş olan binanın uzun bir süre kiralık olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dikkat Çeken Pankart: ‘Allah Belanı Versin Nurettin’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin