1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Discord’da şok edici paylaşımlar yapanlar adliyede!

Discord’da şok edici paylaşımlar yapanlar adliyede!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bir soruşturma kapsamında, Discord’da “C31K” adıyla yayın yapan bir grup üyesi olan E.K. ve A.T. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye çıkarıldı. E.K. tutuklanırken, A.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca Discord’da bir kadına vücuduna kolonya döküp yakması çağrısı yaptığı iddia edilen Ö.P. de tutuklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyada bir kız çocuğunun tehdit edildiğine dair paylaşılan videonun Siber Daire Başkanlığı tarafından incelendiğini ve videonun kurgu olduğunun belirlendiğini açıkladı. E.N.B. adlı çocuğun tehlike altında olduğunu belirten Yerlikaya, T.D. adlı kişinin Ankara’da gözaltına alındığını duyurdu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan Discord paylaşımlarıyla ilgili soruşturma kapsamında, daha önce “HAHA” adıyla yayın yapan grubun yöneticileri T.D. ve M.E.Ö. ile F.T. tutuklanmıştı. Böylece toplamda 5 kişi tutuklanmış oldu. Soruşturma devam ederken, olayla ilgili detaylar netleşmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Discord’da şok edici paylaşımlar yapanlar adliyede!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin