1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a göre TUSAŞ’a Yönelik Terör Saldırısında Neler Oldu?

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a göre TUSAŞ’a Yönelik Terör Saldırısında Neler Oldu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Kazan’daki TUSAŞ tesislerine yapılan terör saldırısına ilişkin Dışişleri Bakanı Hakan Fidan açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, saldırıda şehit olanları anarak, “İçeride ve dışarıda, tüm terör unsurlarıyla ve onları besleyen güçlerle mücadelemizi azimle sürdüreceğiz. Önümüzdeki dönemde de milli savunma yeteneklerimizi güçlendirmeye devam edecek, Türkiye’yi hedef alan odaklar ve vekillerinin ülkemiz üzerindeki emellerine ulaşmalarına asla izin vermeyeceğiz” dedi.

TUSAŞ’ın Ankara Kahramankazan’daki tesislerine 15.30’da vardiya değişimi sırasında gerçekleşen terör saldırısının ardından alanda çatışma çıktı. Bölgeye özel harekat timleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıda biri kadın birisi erkek olmak üzere iki saldırganın öldürüldüğünü, 4 kişinin şehit olduğunu ve 3’ü ağır 14 kişinin yaralandığını açıkladı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ise saldırıyla ilgili 9 cumhuriyet savcısını görevlendirdi.

Saldırıya ilişkin detaylar ve son durumu aktaran haberler için tıklayabilirsiniz. AnonsTV’yi herkesten önce takip ederek en güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a göre TUSAŞ’a Yönelik Terör Saldırısında Neler Oldu?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin