1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Diyanet İşleri Başkanı’ndan İzmit’te İyilik Vurgusu

Diyanet İşleri Başkanı’ndan İzmit’te İyilik Vurgusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmit’te gerçekleşen hafızlık icazet törenine katılan Diyanet İşleri Başkanı, dünyayı iyilikle değiştirmenin önemine vurgu yaptı. Törende konuşan Başkan, insanların kötülükten uzak durması gerektiğini ve iyiliklerin hakim olması için çalışılması gerektiğini belirtti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Çayırköy Mahallesi’nde bulunan Gölkent Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda düzenlenen hafızlık icazet törenine katıldı. Törene İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu da eşlik etti. Toplam 41 öğrencinin hafızlık icazeti aldığı törende Başkan Erbaş, Peygamberin bıraktığı iki vasiyet olan Allah’ın kitabı ve peygamberin sünnetinin önemine değindi.

Diyanet İşleri Başkanı, Kur’an ve sünnetin insanlara aydınlık olması için önemli olduğunu vurgulayarak, aşırılıklardan uzak bir İslam anlayışıyla hizmet etmenin gerekliliğini aktardı. Törende, peygamber efendimizin insanları aydınlığa çıkarmak için Kur’an ile uğraştığını hatırlatan Başkan Erbaş, tüm hafızların şahitlik ederek kötülüklerin ortadan kalkmasına katkı sağlaması gerektiğini ifade etti.

Diyanet İşleri Başkanı, dünyayı iyilikle değiştirmenin vazifeleri olduğunu belirterek, herkesin kötülükten uzak durması ve iyilikleri yayması gerektiğini söyledi. Başkan Erbaş, iyiliklerin yeryüzünde hakim olmasının herkesin görevi olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyanet İşleri Başkanı’ndan İzmit’te İyilik Vurgusu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin