1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Diyarbakır’da 6 Katlı Apartmanda Kaybolan Genç Kız, İtfaiyenin Yardımıyla Aranıyor!

Diyarbakır’da 6 Katlı Apartmanda Kaybolan Genç Kız, İtfaiyenin Yardımıyla Aranıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesine bağlı Kooperatifler Mahallesi’ndeki Faik Ali Sokak’ta yer alan 6 katlı Gür Apartmanı’nın 4. katında meydana geldi. Dün öğleden sonra Esranur Deniz’den haber alamayan ailesi, kızlarının çalıştığı güzellik salonuna gitti. Ancak işyeri kapalıydı. Bunun üzerine baba, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu polise bildirdi.

Polis ekipleri, itfaiye aracının merdivenini kullanarak güzellik salonuna girdi. Yapılan aramada Esranur’a ulaşılamadı. Esranur’u bulmak için çalışmalar devam ederken, anne ve baba ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Esranur Deniz’in kaybolması ile ilgili detaylı bilgiler henüz paylaşılmadı. Polis ekipleri, Esranur’u bulmak için geniş çaplı arama çalışmaları yürütüyor. Ailesi ise endişeli bir şekilde olayın aydınlatılmasını bekliyor.

Güzellik salonunda yapılan aramalarda herhangi bir ipucuna rastlanmadığı belirtilirken, Esranur’un izine henüz ulaşılamadı. Olaya ilişkin şüpheli bir durum olup olmadığı konusunda detaylı bilgi verilmedi.

Diyarbakır’da yaşanan bu olay, bölge halkı arasında endişe yaratmış durumda. Esranur Deniz’in bulunması için emniyet güçleri ve ailesi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Gelişmeler ise kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecek.

Esranur Deniz’in kaybolmasıyla ilgili olarak basına yansıyan bilgilere göre, ailesi ve polis ekipleri olayın netleşmesi için ellerinden geleni yapmaktadır. Gelişmelerin takipçisi olmaya devam ediyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’da 6 Katlı Apartmanda Kaybolan Genç Kız, İtfaiyenin Yardımıyla Aranıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin