1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran Kur’an kursuna giderken kayboldu! Gözler arama ekiplerinde!

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran Kur’an kursuna giderken kayboldu! Gözler arama ekiplerinde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde, Kur’an kursuna giden 8 yaşındaki Narin Güran isimli kız çocuğundan haber alınamadı. Ailesinin durumu yetkililere bildirmesiyle birlikte, jandarma ve AFAD ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, AFAD, Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ve 200 jandarma personeli çalışmalara katılarak havadan ve karadan arama çalışmalarını sürdürdü.

Çalışmalar kapsamında, Narin’in kaybolduğu saatlerde yoldan geçen yaklaşık 150 araç tespit edildi. Araçların sorgulamaları yapılırken, kızının bulunmasını isteyen Arif Güran, kızının dün saat 15.30 sıralarında camiden çıkarak kaybolduğunu ve halen haber alınamadığını belirtti. Arif Güran, kızının bulunması için devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini ve umutlu olduklarını ifade etti.

Yol kenarında bulunan bir çocuk terliği, Güran ailesinin evine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulundu. Terlik, Narin’in anne ve babasına gösterilerek kızlarına ait olduğu teyit edildi. Terlik incelenmek üzere jandarma tarafından laboratuvara götürülürken, Narin’i arama çalışmaları sürüyor. Arif Güran, kızının kaybolmadan önce bir hafif ticari aracın geçtiğini belirtti ve jandarmanın o saatlerde geçen araçların sorgulamasını yaptığını kaydetti.

Arif Güran, kızının kaçırılmış olabileceği ihtimaline dikkat çekerken, devletin tüm gücüyle kızını bulacağına inandığını söyledi. Güran ailesi, yaşadıkları acı olayın ardından endişe ve umut arasında gidip gelirken, toplumdan da destek ve dua talep etti. Yetkililer, Narin’in bulunması için yoğun çaba sarf ederken, ailenin ve çevre halkının da desteğiyle arama çalışmaları kararlılıkla sürdürülüyor. Terlik bulgusu da olayın çözümüne ışık tutması açısından önem taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran Kur’an kursuna giderken kayboldu! Gözler arama ekiplerinde!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin