1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Diyarbakır’da Gece Yarısı Ev Baskınıyla Gözaltına Alınan Belediye Başkanı Şok Etti!

Diyarbakır’da Gece Yarısı Ev Baskınıyla Gözaltına Alınan Belediye Başkanı Şok Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ergani Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş 5 eski yetkili gözaltına alındı. Bunlardan biri olan Ramazan Kartalmış, bir ay önce Ergani Cumhuriyet Başsavcısı tarafından ifadeye çağrılması gerektiği konusunda yapılan uyarıya rağmen sınava hazırlanan kızının mağdur olmaması için gerekli önlemleri aldığını belirtti. Ancak evi sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından basılarak gözaltına alındı.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Kartalmış’ın gözaltına alınmasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Diyarbakır’dayım. Ergani İlçesi’nde önceki dönem belediye başkanlarından 5 kişi gözaltına alındı. Meslektaşımız, Avukat Ramazan Kartalmış da dahil olmak üzere sabah saatlerinde gözaltına alındı. Ancak Kartalmış’ın bürosu Ergani Adliyesi’nin tam karşısında bulunuyor. Kartalmış, bir kızını geçmişte bir deniz kazasında kaybetmişti. Diğer kızı ise bugün üniversite sınavına girecekti. Ancak bu sabah evi basılarak gözaltına alındı ve 24 saat kısıtlama kararı getirildi. Kartalmış’ın uyarılarına rağmen bu şekilde hareket edilmesi kabul edilemez.”

Tanrıkulu, Kartalmış’ın durumunu Yılmaz Tunç ve YSK’ye ilettiklerini belirtti ve benzer bir uygulamanın tekrarlanmaması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’da Gece Yarısı Ev Baskınıyla Gözaltına Alınan Belediye Başkanı Şok Etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin