1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Diyarbakır’da Gergin Çözüm! Cinayetle İlgili Şok İddialar Ortaya Çıktı

Diyarbakır’da Gergin Çözüm! Cinayetle İlgili Şok İddialar Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’ne bağlı Tavşantepe Köyü’nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan Narin Güran’ın cesedi, 8 Eylül günü köyün 2 kilometre uzağındaki dere yatağında taşlarla kapatılmış bir çuval içinde bulundu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, elde edilen deliller titizlikle incelenmekte ve amca Hüseyin Güran’a ait evdeki kamera görüntüleri TÜBİTAK’a gönderilmiştir.

Aile büyüğü Hüseyin Güran’ın evindeki ses kaydedici kamera görüntülerine de el konulmuş ve JASAT ekipleri tarafından incelemeye alınmıştır. Köyde olmaması gereken kişilerin olay günü köyde bulunduğunun tespit edilmesi üzerine soruşturma çok yönlü bir şekilde sürdürülmektedir. TÜBİTAK’tan gelecek olan görüntü çözümü ve DNA incelemeleri beklenmektedir.

Narin’in kaybolduğu günü içeren okula ait güvenlik kamerası görüntüleri incelenirken, amca Salim’in tutuklanmasının ardından şüpheler artmıştır. Görüntüler uzmanlar tarafından TÜBİTAK’a gönderilerek incelenmeye alınmıştır.

Nevzat Bahtiyar’ın ifadesi üzerine tutuklanan Salim Güran’ın ve olaya tanık olduğu belirtilen anne Yüksel Güran’ın yeniden sorgulanacağı bilgisi ulaşmıştır. Ancak güvenlik zafiyeti gerekçesiyle cezaevinde ifadelerinin alınacağı belirtilmiştir. Savcılar, cezaevine giderek anne ve amcanın ifadelerini almaya hazırlanmaktadır.

Nevzat Bahtiyar’ın ifadesinde Salim Güran’ı suçladığı belirtilmiş ve cinayetle ilgili detaylar paylaşmıştır. Bahtiyar, Salim’in kendisini olaya karıştırdığını ve tehditler savurduğunu iddia etmiştir. Ancak gerçeklerin netleşmesi için detaylı bir soruşturma devam etmektedir. Mevcut deliller ve ifadeler ışığında, cinayetin aydınlatılması için titizlikle çalışmalar sürdürülmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’da Gergin Çözüm! Cinayetle İlgili Şok İddialar Ortaya Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin