1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Diyarbakır’da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin’in Akıbeti Belli Oldu mu?

Diyarbakır’da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin’in Akıbeti Belli Oldu mu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın arama çalışmaları, havadan ve karadan devam ediyor. Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos tarihinde saat 15.00 sıralarında Narin Güran’dan haber alamayan ailesinin durumu yetkililere bildirmesi üzerine, bölgede 112 Acil Sağlık, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar sürdürülmektedir.

Narin’i bulabilmek için jandarma ekipleri tarafından mahalledeki tüm evlerde arama yapıldı. Ardından sabah saatlerinde AFAD bünyesinde bulunan dalgıçlar sulama kanalında arama yaparken diğer ekipler de mahallenin çevresi, kayalıklar ve tarlalarda arama çalışmalarını sürdürdü. Jandarma ekipleri, mahalleye giriş çıkış yapan araçlar üzerinde arama yaparken, helikopterler de bölgeyi havadan tarayarak arama çalışmalarına destek verdi.

Arama tarama faaliyetleri sırasında, Narin’in yaşadığı evin yaklaşık 30 metre yakınındaki bir taş üzerinde kurumuş kan izlerine rastlandı. Bu durum üzerine jandarma ekipleri çevreyi güvenlik altına aldı ve olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucu taşı incelenmek üzere götürdü. Ekipler, mahalle ve çevresinde arama çalışmalarını sürdürmektedir.

Narin’in annesi Yüksel Güran, kızının zeki ve okumayı seven bir çocuk olduğunu belirterek, duygularını dile getirdi. Güran, kızının kaybolmadan önce kendisinden patates kızartması istediğini ve ardından Kur’an kursuna gittiğini anlattı. Kızının akşam saatlerinde amcasının evinde olduğunu düşündüklerini ancak aramalarına rağmen kızlarını bulamadıklarını ifade etti. Baba Arif Güran da kızlarının bulunması için emek harcayan tüm ekiplere teşekkürlerini iletti.

Evcil acısının büyük olduğunu ifade eden anne Güran, asılsız ihbarlardan dolayı telefonunu kapattığını belirtti ve gerçek bir ihbar geldiğinde ulaşılamayacağını söyledi. Güran, kızının bir an önce bulunmasını istediklerini ve herhangi bir bilgiye sahip olan kişilerin bu bilgiyi paylaşmaları gerektiğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin’in Akıbeti Belli Oldu mu?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin