1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Diyarbakır’da vahşi cinayet! Azmettirici kamerada yakalandı, şimdi kaçtı.

Diyarbakır’da vahşi cinayet! Azmettirici kamerada yakalandı, şimdi kaçtı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da 1 Mayıs günü Orçun Kartal (24) adlı genç Sur İlçesinde tabancayla vurularak öldürüldü. Cinayet büro amirliği olayı araştırdı ve güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek cinayeti Meryem Sevim cinayetinin azmettiricisi olmaktan 6 ay önce tahliye olan Yakup Özmez’in işlediğini tespit etti.

Orçun Kartal ve Yakup Özmez çocukluk arkadaşıydı. Orçun’un daha önce Yakup’u bıçakladığı ve aralarında husumet olduğu ortaya çıktı. Yakup, tahliye olduktan sonra intikam amacıyla arkadaşını takip ederek vurdu.

Yakup Özmez, cinayet silahıyla kayıplara karıştı ve yakalanması için cinayet büro amirliği özel bir ekip oluşturdu. Özmez aynı zamanda eski sevgilisi Musa Sevim’in silahlı saldırısında hayatını kaybeden Meryem Sevim cinayetinin de azmettiricisi olarak tutuklu yargılanıyordu ve 6 ay önce tahliye edilmişti. Savcı tahliye kararına itiraz etti.

Savcı itirazında, Yakup’un cinayet öncesi Musa Sevim ile buluştuğunu ve olay yerini öğrendikten sonra oraya gittiğini belirtti. Musa, Yakup’a midesinin bulandığını söyledi ve kusacağını belirtti. Yakup ise ona destek verdi ve silahını çıkararak Meryem’i öldürdü.

Sanık, cinayet sonrası kaçarken araç temin etti ve Lice İlçesine kaçtı. Savcı, sanığın Musa Sevim’e yardım ederek suç işleme kararını kuvvetlendirdiğini belirtti. Ancak sanığın itirazı reddedildi ve şimdi Orçun Kartal cinayetinin faili olarak aranmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’da vahşi cinayet! Azmettirici kamerada yakalandı, şimdi kaçtı.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin