1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Diyarbakır’dan Başsağlığı Ziyareti: Madak’tan Anlamlı Açıklamalar

Diyarbakır’dan Başsağlığı Ziyareti: Madak’tan Anlamlı Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Bakan Yardımcısı ziyaretlerde bulunmak üzere Çınar ilçesi ile Mazıdağı ilçesindeki anız yangınlarında hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören yaralıların aileleriyle de görüşen Bakan Yardımcısı, geçmiş olsun dileklerini ileterek yetkililerden durumları hakkında bilgi aldı.

Yapılan açıklamada konuşan Bakan Yardımcısı, acıyı paylaşmak amacıyla bir araya geldiklerini vurgulayarak, yangının can kayıplarına ve oluşturduğu büyük hasara dikkat çekti.

Acılı ailelerin yanında olmak ve duygularını paylaşmak için orada olduklarını belirten Bakan Yardımcısı, devletin yaşanan felaketin yaralarını sarmak için tüm imkanlarını seferber ettiğini belirtti. Devletin bütün birimlerinin gece gündüz demeden çalıştığını ifade eden Bakan Yardımcısı, dayanışma ruhu ile bu zorlu süreci atlatacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Dayanışma ruhunun milletin gücünü gösterdiğini ve en zor günleri birlikte aşacaklarına inandığını belirten Bakan Yardımcısı, devletin tüm kurumlarıyla yangının neden olduğu zararların telafisi için gerekli önlemleri alacaklarını söyledi. Son olarak Bakan Yardımcısı, bir daha böyle acıların yaşanmaması temennisinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’dan Başsağlığı Ziyareti: Madak’tan Anlamlı Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin