1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Diyarbakır’dan İstanbul’a Giden Otomobil Kaza Yaptı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti!

Diyarbakır’dan İstanbul’a Giden Otomobil Kaza Yaptı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’dan İstanbul’a seyahat eden Mehmet Ferit Kaya (28) yönetimindeki araç, Ankara-Niğde otoyolu Devedamı köyü yakınlarında şafak vakti saat 04.30’da meydana gelen feci bir kaza sonucu bariyerlere çarptı. Kazada sürücü Mehmet Ferit Kaya’nın yanı sıra Diyar Kaya (20), Zeynep Kumsal (4), Ayaz Kılınç (2), Nursin Kılınç (4) ve Veli Örüç yaralandı. Yaralılar, kendilerini araçtan zorlukla çıkarabildikten sonra araç alev aldı.

Olayın ardından kaza ihbarı üzerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri en hızlı şekilde olay yerine sevk edildi ve alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yaralılar ise ambulanslarla Aksaray ve Kırşehir’deki hastanelere kaldırıldı. Ancak, Kırşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Veli Örüç, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı ve olayın detayları araştırılıyor.

Kaza, doğu illerinden gelen bir grup yolcunun İstanbul’a yönelik bir yolculukları sırasında meydana geldi. Sürücü Mehmet Ferit Kaya’nın kontrolünden çıkan araç, hızla bariyerlere çarparak faciaya neden oldu. Diyar, Zeynep, Ayaz, Nursin ve Veli ise yaralı olarak kurtulmayı başardılar. Ancak, kaza esnasında araç alev aldığı için çıkışları oldukça zor olmuş olabilir.

Olayın meydana geldiği bölge, Devedamı köyü yakınlarında ve kara yolunun Ankara-Niğde otoyolu üzerinde olması, kurtarma ekiplerinin hızlı bir şekilde müdahale edebilmesine yardımcı olmuş olabilir. Ancak, kazanın neden meydana geldiği ve aracın neden alev aldığı gibi detaylar henüz netlik kazanmamış durumda. Kazada hayatını kaybeden Veli Örüç’ün ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Kazadan yaralı olarak kurtulan diğer yolcuların ise en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’dan İstanbul’a Giden Otomobil Kaza Yaptı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin