1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. DNA testiyle şok eden gerçek ortaya çıktı!

DNA testiyle şok eden gerçek ortaya çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da bir otelin mutfağında çalışan bir birey, 17 yıldır evli olduğu eşi 3 çocuk annesi bir kadın ile geçen yıl ekim ayında anlaşmalı olarak boşandı. Boşanmanın ardından birey, komşularının, çocukları için DNA testi yaptırmasını önermesi üzerine avukatı aracılığıyla mahkemeye babalık davası açtı.

Mahkeme, çocuklar için DNA testinin yapılması için yetkili bir kurumdan inceleme istedi. Çocuklardan alınan örnekler incelendikten sonra DNA test sonuçları mahkemeye gönderildi.

Sonuçlara göre bireyin, oğlu için yüzde 99,99 ihtimalle biyolojik babası olduğu tespit edildi. Ancak kızları için biyolojik babalığı reddedildi.

DNA test sonuçlarına göre çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığının ortaya çıkmasıyla bireyin açtığı soy bağı reddi davası sonuçlandı. Mahkeme, kızları için soy bağının reddedilmesine karar verdi.

Kararın ardından birey, çocukların geleceği konusunda endişe duyduğunu belirtti ve devletin bu konuyla ilgilenmesini istedi. Çocukların devlet korumasına alınması için girişimde bulundu ancak henüz bir sonuç alamadığını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DNA testiyle şok eden gerçek ortaya çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin