1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. DOĞU KARADENİZ’DE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

DOĞU KARADENİZ’DE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji, birçok il için uyarılarda bulundu. Yurtta aniden soğuk havanın etkisini göstermesiyle kuvvetli yağışlar gelmeye başladı ve vatandaşların tedbirli olması istendi.

DOĞU KARADENİZ İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Doğu Karadeniz’de yarın sabah itibarıyla kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yağışların Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun’un doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu durum sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, ve kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalara neden olabilir.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Ülkemizde kuzey ve doğu kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu, diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık olması bekleniyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, genel olarak hafif ve orta kuvvette kuzeyli rüzgarlar esmesi öngörülüyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
Marmara’da parçalı ve az bulutlu hava hakimken, Ege ve Akdeniz bölgesinde ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Doğu Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege’de fırtınamsı rüzgar beklendiğinden dikkatli olunmalıdır.

DENİZLERDE HAVA
Denizlerde de durum ciddi, özellikle Doğu Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege’de fırtınamsı rüzgarlar etkili olabilir. Dalga yükseklikleri de artabilir, bu yüzden denizcilerin ve balıkçıların tedbirli olmaları önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DOĞU KARADENİZ’DE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin