1. Haberler
  2. Spor
  3. Dorukhan Toköz, Trabzonspor’a Dönmek İstiyor!

Dorukhan Toköz, Trabzonspor’a Dönmek İstiyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dorukhan Toköz, Trabzonspor’dan ayrılarak Adana Demirspor’a transfer olan futbolcu, şimdi yeniden eski takımı Trabzonspor’a dönmek istiyor. Trabzonspor’un 2021-2022 sezonunda Beşiktaş’tan transfer ettiği Dorukhan Toköz, 2023-2024 sezonunda Trabzonspor ile anlaşarak sözleşmesini feshedip takımdan ayrıldı. 41 resmi maçta 2 gol 2 asistle oynamıştı. Dorukhan Toköz, Trabzonspor’da sevilen bir oyuncuydu ve taraftarlar tarafından seviliyordu.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Adana Demirspor ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra 22 maçta forma giydi ancak sadece 1 asist yapabildi. Bu performans, Dorukhan Toköz’ün takımdan ayrılma ihtimalini artırdı. Oyuncunun menajeri aracılığıyla Trabzonspor’a dönmek istediği öğrenildi. Mücadeleci ruhu ve oyunuyla hafızalara kazınan Toköz, Trabzonspor’a geri dönmek için adımlar atmaya başladı.

Dorukhan Toköz’ün Trabzonspor’dan ayrılıp Adana Demirspor’a transfer olması sürpriz olmuştu. Ancak kısa süre içinde eski takımına dönmek istemesi, futbol camiasında konuşulmaya başlandı. Toköz’ün performansı ve potansiyeli, Trabzonspor’un da dikkatini çekti. Adana Demirspor ile sezon başında sözleşme imzalayan Dorukhan Toköz, şimdi yeni bir hamle yaparak tekrar Trabzonspor forması giymek istiyor.

Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Dorukhan Toköz, Adana Demirspor’da daha az forma şansı bulmasından ve beklenen performansı sergileyememesinden dolayı takımdan ayrılmak istiyor. Toköz, menajeri aracılığıyla Trabzonspor yönetimine dönme isteğini iletti. Trabzonspor taraftarları da Dorukhan Toköz’ün geri dönüşünü heyecanla bekliyor. Bu transfer gündemi oldukça hareketlendirmiş durumda ve yakın zamanda Dorukhan Toköz’ün Trabzonspor’a dönüşüyle ilgili resmi açıklamaların yapılması bekleniyor. Futbolseverler, Toköz’ün tekrar bordo-mavili formayı giyerken nasıl bir performans sergileyeceğini heyecanla merak ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dorukhan Toköz, Trabzonspor’a Dönmek İstiyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin