1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. DPS Yeni Başlangıç Heyeti, Seçmenlerden Partilerine Destek Bekliyor

DPS Yeni Başlangıç Heyeti, Seçmenlerden Partilerine Destek Bekliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bulgaristan’da devam eden siyasi istikrarsızlık nedeniyle 27 Ekim’de yapılacak olan erken seçimlerde seçmenlerin sandık başına gitmesi gerekiyor. Geçmiş seçimlerde en çok oyu alan ve en çok milletvekilini elinde bulunduran Bulgaristan (DPS) Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi (HÖH), Bursa’daki soydaş seçmenlerle bir araya geldi. Hak ve Özgürlükler Hareketi Bursa Temsilcisi Taner Çavuş seçim öncesi birlik ve beraberlik mesajı vererek seçmenlerin desteklerini istedi. Çavuş, Türkiye’den bir siyasi parti olan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi’nin seçimlere doğrudan müdahale ettiğini ve Türk vatandaşlarına destek verdiğini belirtti.

Taner Çavuş, Bursa’daki Bulgaristan göçmeni çifte vatandaşlarla yapılan görüşmelerde seçmenlerin sorularını cevapladıklarını ve desteklerini beklediklerini dile getirdi. Çifte vatandaşlık konusunda yaşanan sıkıntıları çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Çavuş, seçimlerin ardından çalışmalarına hız kazandıracaklarını ifade etti. Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi Milletvekili ve Milletvekili adayı Ayten Sabri de seçmenlerle sık sık bir araya gelerek onların isteklerini dinlediklerini ve daha fazlasını yapacaklarını söyledi. Sabri, hükümette yer alarak projelerini hayata geçirmeyi hedeflediklerini ve hizmet etme zamanlarının geldiğini vurguladı.

Milletvekili adayı Tuncay Öztürk de seçmenlerin seçime katılımını önemsediğini belirterek yeni bir başlangıç için seçimlerin önemine dikkat çekti. Seçimlerde elektronik olarak veya sandıkta oy kullanma hakkına sahip olan seçmenler, tercihlerini gerçekleştirecekler. Türkiye genelinde bulunan 250 bin seçmenin 70 binin üzerindeki bir kısmı Bursa’da yer alıyor. Seçimler için İstanbul, Bursa, Tekirdağ, İzmir, Kocaeli, Kırklareli, Yalova, Ankara, Balıkesir, Eskişehir, Manisa, Edirne, Sakarya, Aydın, Çanakkale, Adana, Antalya, Kütahya, Konya, Mersin, Uşak, Bilecik gibi şehirlerde toplamda 166 sandık kurulacak.

Bu seçimlerde seçmenlerin katılımı oldukça önemli. Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi, seçmenlerin desteğini alarak güçlü bir şekilde seçime girmeyi hedefliyor. Seçim sonucunda Bulgaristan’da siyasi istikrarın sağlanması ve hizmetlerin vatandaşlara en iyi şekilde sunulması bekleniyor. Her seçmenin oy kullanarak geleceği şekillendirmesi ve demokratik haklarını kullanması önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DPS Yeni Başlangıç Heyeti, Seçmenlerden Partilerine Destek Bekliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin