1. Haberler
  2. Ankara
  3. D&R Kitap Fuarı’nda Heyecan Dorukta! Ünlü Yazar Adam Fawer İstanbul’da Kitapseverlerle Buluştu

D&R Kitap Fuarı’nda Heyecan Dorukta! Ünlü Yazar Adam Fawer İstanbul’da Kitapseverlerle Buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl 8.’si düzenlenen D&R Kitap Fuarı, Türkiye’nin 53 ilindeki 200’den fazla D&R mağazasında gerçekleşiyor. 3 Kasım’a kadar devam edecek olan fuar, yerli ve yabancı yazarların imza günleri, söyleşileri ve zengin içeriklerle dolu etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Amerikalı yazar Adam Fawer, ilk romanı “Olasılıksız” ile dünya çapında ses getirmiş ve çok satanlar listesinde uzun süre yer almıştı. Yeni kitabı “Mobius”un tanıtımı için 15 yıl aradan sonra İstanbul’a gelen Fawer, okuyucularıyla buluştu.

“Mobius” adlı kitabıyla okurlarını zaman yolculuğu, bilim, felsefe, para ve aşk gibi konular etrafında sürükleyici bir yolculuğa çıkaran Fawer, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen imza günlerinde geniş bir kitle tarafından ilgiyle karşılandı. Fawer, hayranlarıyla bir araya gelmekten memnuniyet duydu ve Ankara’da da imza günleri düzenleyerek 29 Ekim Salı günü Bağdat Caddesi’ndeki D&R’da imza dağıtacak.

Cumhuriyetimizin 100. yılında sahnelenen Yüzyıllık Destan üçlemesinin son halkası olan “Yüzyıllık Destan Bayrak” oyunun hazırlıkları heyecanla devam ediyor. Haluk Özenç’in yazdığı ve Sibel Erdenk’in yönettiği oyun, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’nın gözetiminde provalarını sürdürüyor. Mustafa Kemal Paşa’yı canlandıran Emre Başer’in performansıyla da dikkat çeken oyun, 29 Ekim Salı günü Akün Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.

Sanatçı Çağatay Odabaş, 7 yıl aradan sonra yeni eserleriyle sanatseverlerin karşısına çıktı. “Işık. Gölge. Sahneler” adlı kişisel sergisinde mumu bir metafor olarak kullanan Odabaş, yaşam ve zaman kavramlarını ele alıyor. Besteci Rahman Altın’ın özel olarak hazırladığı besteyle sergiyi destekleyen Odabaş’ın sergisi, Ruzy Gallery’de 10 Aralık’a kadar ziyaret edilebilecek.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını anlatan yeni bir animasyon film olan “Mustafa”, çocuk izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Animasyon film serisinin ilk filmi olan “Mustafa”, 25 Ekim Cuma günü vizyona girecek. Yapımcılığını Kamuran Ayna ve Emir Cömert’in üstlendiği filmde, seslendirme çalışmalarını usta oyuncu Altan Erkekli üstleniyor. Atatürk’ün çocukluğundan yetişkinliğine kadar olan hayatı animasyonla aktarılacak ve çocuklar için ilgi çekici bir seyir deneyimi sunacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
D&R Kitap Fuarı’nda Heyecan Dorukta! Ünlü Yazar Adam Fawer İstanbul’da Kitapseverlerle Buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin