1. Haberler
  2. Otomobil
  3. DS Automobiles, Mart Ayında Özel Satın Alma Teklifleri Sunuyor!

DS Automobiles, Mart Ayında Özel Satın Alma Teklifleri Sunuyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DS Automobiles, marta özel satın alma teklifleri sunmaktadır. Yeni yılın başlamasıyla birlikte, birçok otomobil üreticisi kampanyalarını başlatmıştır. DS Automobiles ise mart ayında çeşitli satın alma seçenekleri sunmaktadır. Bu teklifler arasında sınırlı sayıda üretilen özel DS 4 ESPRIT DE VOYAGE koleksiyonunun benzinli ve dizel seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca, şirketin SUV modelleri olan DS 7 OPÉRA BlueHDi ve DS 7 PERFORMANCE LINE BlueHDi modelleri de takas desteği avantajıyla sunulmaktadır.

DS 4 ESPRIT DE VOYAGE koleksiyonu, gövde tasarımıyla dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Aerodinamik bir tasarıma sahip olan araçta 19 inçlik jantlar ve özel ekipmanlar bulunmaktadır. Diğer yandan, PERFORMANCE LINE versiyonundan farklı olarak ESPRIT DE VOYAGE koleksiyonu, özel süslemeli dış dikiz aynası kapakları ve 19 inçlik CANNES hafif alaşım jantları ile öne çıkmaktadır. İç mekanda ise çakıl grisi Paloma deri koltuklar, ısıtmalı, masajlı ve havalandırmalı ön koltuklar, granit gri Nappa deri kaplı orta konsol gibi detaylar bulunmaktadır. Ayrıca, araçta hava temizleme sistemi, hava kalite sensörü, Esprit de Voyage imzalı kapı eşiği süslemesi ve kablosuz cep telefonu şarj fonksiyonu gibi özellikler de mevcuttur.

DS 7 modeli de karakteristik tasarımıyla dikkat çekmektedir. Özellikle, ön tasarımdaki DS PIXEL LED VISION 3.0 farlar ve DS LIGHT VEIL gündüz farları ön plana çıkmaktadır. İç mekanda gelişmiş teknolojiler ve detaylara sahip olan DS 7, tamamı otomatik şanzıman ile iki farklı güç seçeneği sunmaktadır. Aracın güç üniteleri ise 130 HP’lik BlueHDi dizel motor ve 300 HP’lik E-TENSE 4×4 şarj edilebilir hibrit motor seçenekleridir.

DS Automobiles’un sunmuş olduğu özel satın alma teklifleri, sınırlı sayıdaki özel koleksiyon modelleri ve takas desteği avantajlarıyla dikkat çekmektedir. Bu teklifler sayesinde, alıcılar özel tasarımlı ve teknolojik özelliklere sahip DS marka araçlara sahip olma fırsatı bulmaktadır. Hem iç hem de dış tasarımıyla öne çıkan DS modelleri, otomobil tutkunları için cazip bir seçenek olmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DS Automobiles, Mart Ayında Özel Satın Alma Teklifleri Sunuyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin