1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Düğün Salonunda Terörist Propagandası! Ağrı Valiliği Operasyon Düzenledi

Düğün Salonunda Terörist Propagandası! Ağrı Valiliği Operasyon Düzenledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağrı Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Doğubayazıt ilçesinde bir düğün salonunda halay çeken 7 kişilik bir grup, terör örgütü elebaşı lehine slogan atmış. Bunun üzerine Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından koordine edilen operasyonla, 3 şüpheli terör örgütü propagandası yapmaktan gözaltına alınmış. Firari 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Valilik açıklamasında, terör örgütleri ve uzantılarına karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulanmış.

Sosyal medyadaki paylaşımların ardından yapılan operasyonda yakalanan 3 şüphelinin terör örgütü propagandası yapmak suçundan gözaltına alındığı belirtilirken, firari 4 kişinin ise henüz yakalanamadığı ifade edildi. Ağrı Valiliği’nin açıklamasında, terör örgütleri ve uzantılarına karşı mücadelenin son terörist etkisiz hale getirilene kadar süreceği vurgulanarak, kamuoyuna duyuruldu.

Operasyonun ardından Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Doğubayazıt ilçesindeki düğün salonunda terör örgütü elebaşı lehine slogan atan ve halay çeken 7 kişilik grubun tespit edildiği belirtildi. Bu kişiler arasından yapılan operasyonla 3 şüphelinin gözaltına alındığı kaydedilirken, firari 4 şüphelinin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Ağrı Valiliği’nin açıklamasında, terör örgütlerine karşı yapılan operasyonla ilgili detaylar paylaşıldı. Doğubayazıt ilçesindeki düğün salonunda terör örgütü elebaşı lehine slogan atan ve halay çeken 7 kişilik grubun tespit edildiği belirtilirken, 3 şüphelinin terör örgütü propagandası yapmak suçundan gözaltına alındığı açıklandı. Firari 4 şüphelinin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği ve terör örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Düğün Salonunda Terörist Propagandası! Ağrı Valiliği Operasyon Düzenledi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin