1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Dünyaca Ünlü Tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu’na Yönelik Yeni Kitap Büyük İlgi Görüyor!

Dünyaca Ünlü Tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu’na Yönelik Yeni Kitap Büyük İlgi Görüyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tasarım dünyasının öncü isimlerinden Zeynep Fadıllıoğlu, New York merkezli bir yayınevinden ona ithaf edilen ‘Zeynep Fadıllıoğlu: Lüks Yeniden Tanımlandı’ isimli kitabın lansmanını Milano’da gerçekleştirdi. Milano Tasarım Haftası’nda görücüye çıkan kitap, dünya çapında birçok ülkede ilgi gördü. Zeynep Hanım, başarılarıyla gurur duyuyor ve hak ettiği övgüleri alıyor.

2017 yılında Best Model of Turkey ve Best Model of World birincisi olan Aslıhan Karalar, İngiltere’deki Essex Üniversitesi’nden işletme ve sosyal bilimler bölümlerinden dereceyle mezun oldu. Cüppe ve kep takarak düzenlenen mezuniyet töreninde ailesi ve dostlarıyla bir araya geldi. Aslıhan’ı tebrik edenler arasında yer aldım.

Ahu Aysal Kerimoğlu, 2021 yılında Bodrum Gündoğan’daki yazlığını satıp kızları arasında pay etti. Bu yaz denizde geçireceği zaman için, ev kiralamak yerine 17 metrelik bir tekne satın aldı. Tatil için Bodrum’a gittiğinde teknesine ‘Hakuna Matata’ adını verdi.

Murat Pilevneli’nin sanat galerisinin temsil ettiği Semiha Berksoy’un eserleri, Venedik Bienali’nde yer alacak. 60. Venedik Bienali’nde yapılacak olan sergide Semiha Berksoy’un eserleri sanatseverlerle buluşacak. İlk kez 2005 yılında Venedik Bienali’nde eserleri sergilenen Berksoy, ikinci kez Venedik’te olmanın gururunu yaşıyor.

İnstagram fenomeni Rachel Araz Kiresepi, bebeğine dünyaca ünlü bir markanın hediye gönderdiği tulumunu giydirip fotoğrafını çekerek paylaştı. Bu reklam hamlesi, takipçileri arasında tartışma yarattı. Dila Tarkan Doğruer ise ‘Yılın En Başarılı Lifestyle Influencer’ı ödülünü alırken giydiği elbiseyle dikkat çekti. Ancak elbisenin deseni ve kesimi eleştirilere neden oldu.

Bu sezon, eteklerde kabarık silüetler ve mini çan etekler trend olacak. Trençkotlar yine moda sahnesinde yerini alacak ancak farklı desenler ve renkler revaçta olacak. 2000’li yılların hit parçası olan kapriler ise tekrar moda olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dünyaca Ünlü Tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu’na Yönelik Yeni Kitap Büyük İlgi Görüyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin