1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. DÜZCE’DE TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİYLE 5 KİŞİ YARALANDI!

DÜZCE’DE TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİYLE 5 KİŞİ YARALANDI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, Düzce-Yığılca kara yolu üzerinde, Aksu mevkisinde meydana geldi. Bir tarafta O.S. tarafından kullanılan 41 AJB 414 plakalı otomobil, diğer tarafta ise S.A. idaresindeki 34 KBP 861 plakalı silobas dorse takılı tır bulunuyordu. Bu iki araç çarpışarak kaza yaptı.

Kazanın ardından bölgeye hemen sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaralılara hızlı bir şekilde müdahale edebilmek için olay yerine ulaştılar.

Kazada, otomobil sürücüsü olan O.S. ile birlikte araçta bulunan E.P, M.Ö, U.A. ve Bayram Atasoy yaralandılar. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla acil servise yetkilendirilmiş olan Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Ancak ne yazık ki, yaralılardan Bayram Atasoy, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Kaza sonrasında, olayla ilgili olarak gerekli incelemeler ve soruşturmanın yapılacağı belirtildi. Polis ekipleri, kaza anının detaylarını ve sorumlularını belirlemek adına çalışmalarına başladı. Her iki aracın da kaza sırasındaki hızı ve etkili faktörler üzerinde duruldu.

Kazanın neden olduğu trafik sıkışıklığı ve yaralıların durumu çevredeki vatandaşlar tarafından endişeyle karşılandı. Olay yerine gelen yakınları ve meraklıları, sevdiklerinin durumu hakkında bilgi almak ve başkalarına yardım etmek için çaba sarf ettiler.

Kazada hayatını kaybeden Bayram Atasoy’un ailesi, büyük bir üzüntü içindeydi. Yakınları, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen sevdiklerini kaybetmenin acısını yaşadılar. Taziyelerini iletmek ve destek olmak için aile ve dostlar, Bayram Atasoy’un ailesinin yanında yer aldılar.

Kaza sonrası yetkililer, özellikle karayolu güvenliği konusunda daha dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundular. Sürücülerden ve diğer yol kullanıcılarından, trafik kurallarına uyum sağlamaları ve emniyet kemeri gibi güvenlik önlemlerini almaları istendi. Bu tür kazaların önlenmesi adına herkesin daha dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DÜZCE’DE TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİYLE 5 KİŞİ YARALANDI!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin