1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Edirne Valisi: Yangın Kontrol Altında!

Edirne Valisi: Yangın Kontrol Altında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne Valisi Sezer, yangın hakkında bilgi almak için hastaneye geldi. İtfaiye, AFAD ve diğer ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yangının kontrol altına alındığını belirtti. Sadece çatıya sıçrayan yangının soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 9. katta bulunan çocuk servisinin risk oluşturduğunu düşünerek çocukları aşağı katlara tahliye ettiklerini ve 6 çocuğun devlet hastanesine sevk edildiğini açıkladı.

Yangının çıkış nedeninin itfaiye raporu ile netleşeceğini belirten Sezer, yangının elektrik aksamından kaynaklanmış olabileceğini ya da farklı bir nedenden oluşmuş olabileceğini belirtti. Hastaları etkileyen bir durumun olmadığını vurguladı. Rektörün de hastalarla birlikte en üst kattan tahliye edildiğini belirtti.

Trakya Üniversitesi Rektörü Tabakoğlu, hastaların tedbir amaçlı tahliye edilerek yoğun bakım için devlet hastanesine aktarıldığını ve herhangi bir zarar görmediklerini söyledi. İtfaiye ekiplerine hızlı müdahaleleri için teşekkür etti.

Yangın sırasında ameliyat geçiren Sadık Bayrak, eşiyle birlikte hastane bahçesinde beklerken yaşadığı korkuyu anlattı. Hastaların tedbir amaçlı tahliye edildiğini belirterek panik yapmanın gereksiz olduğunu ifade etti.

Diğer hastalardan İsmet Baran ve Remzi Yılmaz da yaşadıkları korkuyu anlattı. Baran, duman gelmesin diye tahliye edildiklerini ve uzmanlar tarafından yönlendirildiklerini belirtirken, Yılmaz panik yapmadıklarını ve UMKE ekiplerinin olası bir duruma karşı hazırlıklı olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Edirne Valisi: Yangın Kontrol Altında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin