1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Edirne’de 39 Milyon TL Değerinde Kaçak Altın Yakalandı

Edirne’de 39 Milyon TL Değerinde Kaçak Altın Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne’de gerçekleşen operasyonda, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan yurda giriş yapan 2 TIR’da 39 milyon 600 bin TL değerinde 18 kilo 725 gram kaçak altın ile lüks araç yedek parçaları ele geçirildi.

Operasyon, Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Kapıkule Gümrük Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Yurda giriş yapan bir TIR’da yapılan aramada, gizli bölmelere saklanmış 23 parça halinde külçe altın ile 22 bilezik olmak üzere toplam 18 kilo 725 gram kaçak altın bulundu. Eşya piyasa değeri 39 milyon 600 bin lira olan kaçak altınla ilgili sürücü gözaltına alındı.

Kapıkule Sınır Kapısı’ndan giren diğer bir TIR’da ise lüks araçlara ait 7 motor kapağı ve kaporta yedek parçaları ele geçirildi. Sürücü ise gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

Ayrıca merkez ve Havsa ilçelerinde 4 adres ve 2 araçta yapılan aramalarda 387 şişe gümrük kaçağı içki, 25,5 litre sahte içki, 25 litre etil alkol ve 6 kilogram gümrük kaçağı çay ele geçirildi. Bu kaçak içkilerle ilgili 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Edirne’de 39 Milyon TL Değerinde Kaçak Altın Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin