1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Edremit’te Orman Yangınında Ekipler Seferber oldu!

Edremit’te Orman Yangınında Ekipler Seferber oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Kızılkeçili Mahallesi’nde ormanlık alanda yangın çıktı. Edremit Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı 2 uçak ve bir helikopter ile havadan, arazözlerle de karadan müdahale edilmektedir. Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ait iş makineleri de olay yerine sevk edilmiştir. Ekiplerin yangını kontrol altına alma çalışmaları hala devam etmektedir.

Yangın, Kızılkeçili Mahallesi’nde bulunan ormanlık alanda çıktı. Edremit Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde bulunan 2 uçak ve bir helikopter havadan müdahale ederken, aynı zamanda karadan da arazözler ile yangına müdahale edilmektedir. Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ait iş makineleri de yangınla mücadelede yer almaktadır. Ekiplerin, yangını kontrol altına alma çalışmaları sürdürülmektedir.

Ormanlık alanda çıkan yangına müdahale amacıyla Edremit Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı 2 uçak ve bir helikopter hava desteği sağlarken, karadan da çok sayıda arazöz ile müdahale devam etmektedir. Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ait iş makineleri de bölgeye sevkedilerek yangın söndürme çalışmalarına destek vermektedir. Ekipler, yangını kontrol altına alma çabalarını sürdürmektedir.

Edremit ilçesine bağlı Kızılkeçili Mahallesi’nde meydana gelen orman yangınına Edremit Orman İşletme Müdürlüğü bünyesindeki 2 uçak ve bir helikopter ile havadan, arazözlerle de karadan müdahale edilmektedir. Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ait iş makineleri de yangınla mücadeleye destek olmaktadır. Ekipler, yangını kontrol altına alma çalışmalarını sürdürmektedir.

Kızılkeçili Mahallesi’nde çıkan yangına Edremit Orman İşletme Müdürlüğü bünyesindeki 2 uçak ve bir helikopter havadan müdahale ederken, karadan da arazözlerle yangına müdahale edilmektedir. Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ait iş makineleri de olay yerine sevk edilmiştir. Ekipler, yangını kontrol altına alma çalışmalarını sürdürmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Edremit’te Orman Yangınında Ekipler Seferber oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin