1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yaptı, Gözaltına Alındı!

Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yaptı, Gözaltına Alındı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Nakkaş Mahallesinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, rutin kontrol sırasında bir araç sürücüsü olan Erol T.’yi durdurmak istedi ancak ihtara uymayarak kaçmaya başladı. Bu durum üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Erol T., yaklaşık 4 kilometre süren takibin ardından kavşakta, Doktor Mehmet Vefa Coşkun yönetimindeki başka bir otomobile çarparak durabildi. Kazanın ardından polis ekipleri Erol T.’yi araçtan indirip ters kelepçe takarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Erol T., polise verdiği ifadede “Ehliyetim olmadığı için kaçtım” şeklinde açıklamalarda bulundu. Erol T.’nin daha önce ehliyetine el konulduğu belirlendi.

Kazada yaralanan diğer otomobilin sürücüsü Mehmet Vefa Coşkun’un yanında bulunan eşi Sümeyye Coşkun ve 2 aylık kızı Nil Şifa Coşkun hafif yaralandı. Sümeyye Coşkun, yere oturup ambulans gelene kadar beklerken, kendisini sakinleştirmeye çalışan kadına “Çocuğuma bir şey oldu mu?” diye sordu ve ağladı. Minik Nil Şifa ise başka bir kadının kucağına alınarak sakinleştirilmeye çalışıldı. Yaralı anne ve kızı daha sonra sağlık ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yaptı, Gözaltına Alındı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin