1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ekmek Alırken Ölüme Yakalandı: TIR’ın Savurduğu Tekerlek Hayatını Kaybetti

Ekmek Alırken Ölüme Yakalandı: TIR’ın Savurduğu Tekerlek Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün saat 16.00 sıralarında Ankara-Samsun yolunun Elmadağ mevkisinde meydana gelen akılalmaz kaza, büyük bir üzüntüye sebep oldu. TIR’ın tekerinin yerinden çıkması sonucu yaklaşık 1 kilometre savrulan teker, bakkaldan ekmek alıp evine giden Berra Eraslan’a çarptı. Bu trajik olayda Berra Eraslan yaşamını yitirirken, elindeki ekmekler ise yere saçıldı.

Kazadan kısa bir süre önce bakkaldan ekmek alırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, olayın nasıl gerçekleştiğini ortaya koydu. Görüntülerde Berra Eraslan’ın bakkalın içine girip ekmek aldığı ve ardından tekrar dışarı çıktığı görüldü. Yaklaşık 500 metre yürüdükten sonra lastiğin çarpması sonucu hayatını kaybeden genç kızın yaşamı böylece son buldu.

Berra Eraslan’ın bugün toprağa verileceği duyurulurken, TIR şoförü M.Ç. ise polis tarafından gözaltına alındı ve işlemleri devam ediyor. Elmadağ ilçesinde bulunan İstasyon Camii’nde gerçekleştirilen cenaze namazında Eraslan’ın ailesi, yakınları, arkadaşları ve vatandaşlar bir araya geldi. Anne Emine Eraslan, ayakta durmakta zorlanarak sandalyede otururken gözyaşlarına boğuldu. Berra’nın kardeşleri Bora ve Ömer ile diğer yakınları ve arkadaşları, duvakla örtülü tabutun başında gözyaşlarına hakim olamadılar.

Cenaze namazının ardından Yenimahalle Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verilen Berra Eraslan, acı bir şekilde son yolculuğuna uğurlandı. Bu trajik kaza, sevenlerini derin bir üzüntüye boğarken, olayın detayları kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Kazanın detayları üzerindeki soru işaretleri devam ederken, yaşanan acı olayın ardından aile ve çevresine başsağlığı dilenmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ekmek Alırken Ölüme Yakalandı: TIR’ın Savurduğu Tekerlek Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin