1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Ekonomik Kriz ve İhtiyaçlarımız: Vatandaşların Erken Seçim İsyanı!

Ekonomik Kriz ve İhtiyaçlarımız: Vatandaşların Erken Seçim İsyanı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Ulus’ta Erken Seçim Talebi Yükseliyor

Ankara Ulus’ta vatandaşlar, siyaset ve ekonomik kriz nedeniyle temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekenlerin erken seçim talebini dile getiriyor. AKP seçmeni de iktidarın politikalarını eleştirmeye başladı.

“KOLLARIMI KESSELER OY VERMEM ARTIK” diyen bir AKP üyesi, ekonomik koşullar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı. Ekmek almak için Halk Ekmek’e gelen vatandaş, “Emekliyim geçinemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu hükümet gitse daha iyi olur bizim için. Emekliye ’emekli yılı’ dedi, emekliyi öldürdü, yerin dibine batırdı. 20 sene Tayyip Erdoğan’a oy verdim ama kollarımı kesseler vermem artık.” şeklinde konuştu.

“MİLLET EKMEK ALAMIYOR ONLAR SUCUK MANGAL YAPIYOR” diyen bir vatandaş, durumun çok kötü olduğunu ve erken seçim istediğini belirtti. AKP’den istifa eden ve CHP’ye oy vermeyi düşünen vatandaş, “Yalan bunlarda, hırsızlık bunlarda… Emeklilere verdikleri sözü yerine getirmedikleri ve ekonomi yüzünden istifa ettim. CHP’yi sevmiyorum ama CHP’ye oy verecek duruma düştük.” ifadelerini kullandı.

“BUNDAN SONRA OY YOK” diyen bir diğer vatandaş ise, “Başka yapacak bir şey yok. Bugün seçim olsa CHP’ye oy vereceğim. Kayseri’de sucuk mangal yaptılar. Millet ekmek alamıyor, onlar sucuk mangal yapıyor. Bari bunu milletin gözü önünde yapmayın. Bundan sonra AK Parti’ye oy yok.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ekonomik Kriz ve İhtiyaçlarımız: Vatandaşların Erken Seçim İsyanı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin