1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Elazığ Belediyesi’nde Skandal: Belediye Personeli Ölü Köpekleri Araçlara Yükleyip Katletti!

Elazığ Belediyesi’nde Skandal: Belediye Personeli Ölü Köpekleri Araçlara Yükleyip Katletti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da AK Partili Elazığ Belediyesi’ne ait Geçici Hayvan Rehabilitasyon ve Bakımevi’nde yaşanan skandal olay jandarma tarafından engellendi. Belediye personelinin sokak hayvanlarını araçlara yükleyerek götürme girişimi ihbar edilmiş ve durdurulan araçta ölü bir köpek ile anestezik iğne bulunmuştu. Olayın üzerinden 11 gün geçmesine rağmen Elazığ Belediyesi’nden konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

Elazığ Belediyesi CHP Meclis Üyesi Murat Akkoç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, hayvan katliamı yasasının ardından birçok AK Partili belediyenin köpekleri katlettiğini ve benzer bir olayın Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirildiğini öne sürdü. Akkoç, belediyenin bu olaya ilişkin şeffaf bir şekilde açıklama yapması gerektiğini belirtti.

Geçtiğimiz yıllarda bakımevinde yaşanan hayvan ölümleri nedeniyle yapılan şikayetlerin mahkemelik olduğunu hatırlatan Akkoç, belediyenin köpekleri gizlice katlettiği yönünde şikayetler aldıklarını dile getirdi. Ayrıca, barınağa yapılan ziyaretlerin engellendiği ve hayvanseverlere görüntü alınmasına izin verilmediği iddialarına da değindi.

CHP’li Akkoç, Elazığ Belediyesi yönetimine çağrı yaparak, yaşanan skandal olayın aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, belediye başkanı Şahin Şerifoğulları’na yönelterek, köpeklerin neden gece yarısı Kovancılar’a götürüldüğü, araçta bulunan anestezik iğnelerin durumu ve olayla ilgili bilgisi olup olmadığı gibi sorular yöneltti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ Belediyesi’nde Skandal: Belediye Personeli Ölü Köpekleri Araçlara Yükleyip Katletti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin