1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Elon Musk’tan İstanbul’a Davet: Robotlar Olimpiyatta Madalya Kazanabilir mi?

Elon Musk’tan İstanbul’a Davet: Robotlar Olimpiyatta Madalya Kazanabilir mi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paris 2024 Olimpiyatları devam ediyor. Müsabakalarda teçhizat tercih etmeyen ve atış sırasındaki duruşuyla dikkat çeken Yusuf Dikeç, Paris 2024’ün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Dikeç, sosyal medya hesabından Elon Musk’a hitap ederek İstanbul’a davette bulundu.

Yusuf Dikeç, Elon Musk’a “Merhaba Elon, geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilir mi? İstanbul’da bu konuyu tartışmaya ne dersiniz?” şeklinde bir mesaj gönderdi.

Elon Musk, Yusuf Dikeç’e cevap vererek “Robotlar her zaman hedefi tam isabetle vuracak. İstanbul’u ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri.” ifadelerini kullandı.

Yusuf Dikeç, 1 Ağustos’ta Türkiye’ye döndü. Dikeç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada 24 yıllık çalışmalarının karşılığını aldığını belirterek, “Ülkemize atıcılıkta ilk olimpiyat madalyasını kazandırdığımız için çok mutluyuz. Şanssızlıklara rağmen gümüş madalya kazandık.” dedi.

Dikeç, bir sonraki hedeflerinin Los Angeles 2028 Olimpiyat Oyunları olduğunu ve altın madalyayı almaya kararlı olduklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elon Musk’tan İstanbul’a Davet: Robotlar Olimpiyatta Madalya Kazanabilir mi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin