1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Emekli adam ailesini bıçaklayarak katletti! Gözyaşları arasında son karar verildi.

Emekli adam ailesini bıçaklayarak katletti! Gözyaşları arasında son karar verildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Çukurova ilçesinde Toros Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda, 19 Ağustos 2023 tarihinde emekli Cem Suna, eşi Deniz Suna ve oğlu Alperen arasında meydana gelen tartışma büyük bir trajediyle sonuçlandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cem Suna, mutfaktan aldığı bıçakla eşini ve oğlunu bıçakladı. Daha sonra ise kendisine zarar verdi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kanlar içinde yatan aileyi buldu. Deniz Suna ve Alperen olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı olan Cem Suna ise hastaneye kaldırıldı. Cem Suna’nın eşini 39, oğlunu ise 49 bıçak darbesiyle öldürdüğü belirlendi ve kendisinde de 26 bıçak yarası bulunmaktaydı. Cem Suna tedavisinin ardından tutuklandı ve 4 Eylül 2023’te cezaevine konuldu.

Cem Suna, 12’nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, yaptığı son savunmada kendisini savundu. Asıl mağdurun kendisi olduğunu belirten Suna, adaletin yerini bulacağına inandığını söyledi. Mahkeme heyeti, Cem Suna’yı ‘eş olan kadını canavarca hisle kasten öldürme’ ve ‘alt soydan akrabayı kasten öldürme’ suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı ve herhangi bir indirim yapmadı.

Duruşmaya katılan Deniz Suna’nın annesi Neriman Toker ise karar sonrası duygularını dile getirdi. Kızını ve torununu canice katleden Cem Suna’ya karşı büyük bir öfke ve acı içinde olduğunu belirten Toker, karardan mutlu olmadığını, katilin cezasını hak ettiğini düşündüğünü ifade etti. Acısının dinmediğini ve tek isteğinin katilin hakkettiği cezayı alması olduğunu dile getirdi. Toker, olayın büyük bir trajedi olduğunu ve kayıplarını hala hissettiklerini anlattı.

Bu vahşi olayda yaşamını yitiren Deniz Suna ve Alperen için adaletin yerini bulduğu düşünülse de, geride kalan aile ve yakınları için acı ve üzüntü hiçbir zaman dinmeyecek gibi görünmektedir. Katil Cem Suna ise aldığı ceza ile yaşamının geri kalanını hapis cezasında geçirecek olsa da, geride bıraktığı yıkım ve acıları geri getiremeyecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emekli adam ailesini bıçaklayarak katletti! Gözyaşları arasında son karar verildi.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin