1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Emekli adam kangal köpeği tarafından paramparça edildi: “Tesadüfen hayatta kaldım”

Emekli adam kangal köpeği tarafından paramparça edildi: “Tesadüfen hayatta kaldım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa‘da tarla sulamaya giden emekli Kutbeddin Güneş, kangal köpeğinin saldırısına uğrayarak ağır yaralandı. 54 yaşındaki Güneş’in başı, boynu, kulakları, ayakları ve parmakları paramparça oldu ve hastaneye 100’den fazla dikiş atıldı. Olay Nilüfer ilçesinde meydana geldi ve köpeğin sahibi olay yerinde bulunamadı.

Güneş, yaşadığı şoku atlatarak olayı anlattı. Tesadüfen hayatta kaldığını belirterek, kendisine yardım eden otomobildekilere ve 112’yi arayanlara teşekkür etti. Köpeğin saldırısından kurtulmasının tesadüf olduğunu dile getiren Güneş, sokaklarda dolaşan başıboş köpekler nedeniyle insanların geçmekte zorluk çektiğini vurguladı. Güneş, köpek sahibinden şikayetçi olduğunu ve yetkililerden bu konuda gereken önlemlerin alınmasını talep etti.

Olay anında tasmalı kangal köpeğinin ani saldırısına maruz kalan Güneş, köpek ile mücadele etti ancak köpek vücuduna derin yaralar açmayı başardı. Kanlar içerisinde yere yığılan Güneş, olay yerine gelen kişiler tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak köpeğin ve sahibinin olay yerinde bulunamaması üzerine soruşturma başlatıldı ve olayla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Güneş’in durumu ciddiyetini koruyor. Başta başı olmak üzere vücudunun farklı bölgelerinden aldığı yaralar nedeniyle uzun bir süre tedavi görmesi gerekecek. Güneş’in yaşadığı bu acı olay, başta köpek sahipleri olmak üzere toplumda ciddi bir endişe uyandırdı ve sokaklarda gezen başıboş köpekler konusunda daha fazla önlem alınması gerektiği vurgulandı.

Hayati tehlikesi devam eden Kutbeddin Güneş’in durumuyla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor ve köpeğin sahibi ile ilgili yasal işlem başlatılması bekleniyor. Sokaklarda serbestçe dolaşan ve tehlike oluşturan başıboş köpeklerin yol açtığı benzeri olayların önlenmesi amacıyla, yetkililerin daha etkili ve kararlı önlemler alması gerektiği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emekli adam kangal köpeği tarafından paramparça edildi: “Tesadüfen hayatta kaldım”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin