1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Emekliler Ankara Meydanı’nda Gulyabani’ye Seslendi: “Hakkımızı Alana Kadar Durmayacağız!”

Emekliler Ankara Meydanı’nda Gulyabani’ye Seslendi: “Hakkımızı Alana Kadar Durmayacağız!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısı üzerine Türkiye’nin dört bir yanından gelen emekliler, dün Ankara Tandoğan Meydanı’nda toplandı. Meydandaki kalabalığa seslenen Özel, emeklilerin sesini duyurmak için mücadele edeceklerini vurguladı. En düşük emekli maaşının 10 bin lira olması gerektiğini hatırlatan Özel, iktidarın emeklilerle dalga geçtiğini belirtti. Ardından emekli maaşlarının düşmesine ve zor koşullarda yaşamalarına sebep olan politikaları eleştiren Özel, IMF politikalarını sert bir şekilde eleştirdi.

CHP lideri, emeklilerin sorunlarına çözüm önerileri sunarak, bu sorunların çözülmesi için çağrıda bulundu. Mitinge destek veren sendika ve dernek temsilcileri de konuşarak, emeklilerin yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Bir kadın katılımcı ise yaşadığı ekonomik zorlukları anlatarak, emeklilerin hak ettiği yaşam standardına sahip olamadığını dile getirdi.

Meydanda emekliler için yapılan çizimler, dövizler ve afişlerle emeklilerin sorunlarına dikkat çekildi. Mitinge destek veren siyasi isimler ve kitle örgütlerinin yanı sıra vatandaşlar da Ankara’nın simgesi olan Tandoğan Meydanı’nda emeklilerin sesine destek verdi. Emekliler, hak ettikleri yaşam standardına kavuşmak için mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emekliler Ankara Meydanı’nda Gulyabani’ye Seslendi: “Hakkımızı Alana Kadar Durmayacağız!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin