1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Emeklilere En Yüksek Promosyon Veren Bankalar! Son Dakika Haberleri!

Emeklilere En Yüksek Promosyon Veren Bankalar! Son Dakika Haberleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emeklilere yönelik promosyon yarışında bankalar hızlı bir rekabet içerisine girmiş durumda. Ekim ayıyla birlikte, birçok banka promosyon ödemelerini güncelleyerek cazip teklifler sunmaya başladı. Bu yarış, emekli müşterilere ek avantajlar ve ek ödemeler sağlamak amacıyla yoğunlaşırken, bankalar promosyon tutarlarını artırmak için birbiriyle yarışıyor.

Şu anda en yüksek ödeme tutarı 24 bin TL olarak belirlenmiş durumda. Ziraat Bankası, SGK emeklilerine maaşlarını belirli bir bankadan alma taahhüdü karşılığında 12.000 TL’ye kadar promosyon sunmaktadır. Garanti Bankası ise emekli maaşı tutarına göre değişen promosyon fırsatları sunmakta olup, 10.000 TL ile 15.000 TL arasında olanlara 10.000 TL ödeme yapmaktadır.

ING Bank, maaşını taşıyan emeklilere 15.000 TL’ye kadar ek nakit promosyon fırsatı sunmaktadır. Halkbank da SGK emeklilerine maaşlarını belirli bir bankadan 3 yıl boyunca alma taahhüdü karşılığında 12.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapmaktadır.

VakıfBank, emeklilere özel olarak kredi kartı ve bankomat kartı ile yapılan alışverişlerde ek nakit fırsatları sunmanın yanı sıra 24.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapmaktadır. Fibabanka da emeklilere, maaşlarını belirli bir bankadan 3 yıl boyunca alma taahhüdü karşılığında 12.000 TL’ye kadar promosyon sunmaktadır.

QNB Finansbank, emeklilere 15.000 TL’ye kadar nakit promosyon ve yıllık indirimlerle toplamda 16.200 TL’ye varan fırsatlar sunmaktadır. İş Bankası da emeklilere maaşlarını taşıma şartıyla 5.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon ödemeleri yapmaktadır.

Türkiye Finans, SGK emeklilerine maaşlarına bağlı olarak 5.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon ödemesi yapmaktadır. Akbank, emeklilere maaşlarını taşıma şartıyla 15.000 TL’ye varan promosyon ödemesi yapmanın yanı sıra 2.500 TL chip-para kazandırmaktadır.

DenizBank da üç yıl boyunca maaşını bankadan alma taahhüdü veren emeklilere 12.000 TL’ye kadar nakit promosyon sunmaktadır. Şekerbank, maaş aralığına göre değişen promosyon ödemeleri yapmakta olup, emeklilere 5.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon fırsatları sunmaktadır.

Yapı Kredi, emeklilere maaşlarını taşıma karşılığında 18.000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sunmaktadır. Banka promosyonları, emekli maaşının tutarına göre farklılık gösterirken, en iyi fırsatı bulabilmek için bankaların güncel kampanyalarını dikkatle takip etmek önemlidir. Bu promosyon ödemeleri, ek hizmet avantajlarıyla da değerlendirilerek en uygun seçenek tercih edilebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emeklilere En Yüksek Promosyon Veren Bankalar! Son Dakika Haberleri!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin