1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Emeklilere Yardım Yolda: “Emekli Halk Kart” Ekim Ayında Hayata Geçecek!

Emeklilere Yardım Yolda: “Emekli Halk Kart” Ekim Ayında Hayata Geçecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, emeklilere destek olmak amacıyla CHP’li belediyeler tarafından başlatılan “Emekli Halk Kart” uygulamasının ekim ayının sonuna kadar tamamlanacağını açıkladı. Zeybek, emeklilerin yaşamlarını sürdürebilmeleri için bu uygulamanın hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, “Emekli Halk Kart” uygulamasıyla ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. Zeybek, büyükşehir belediyeleriyle koordineli bir şekilde çalıştıklarını ve il belediyeleriyle de bir toplantı düzenleyeceklerini söyledi.

Zeybek, yazılım süreçlerinin devam ettiğini belirterek, belediyelerle yapılan toplantılarda tam bir anlaşma sağlandığını ifade etti. Geçtiğimiz günlerde büyükşehir belediyeleriyle eş güdüm toplantısının gerçekleştirildiğini kaydetti.

Emeklilerin yaşamlarını sürdürebilmeleri için “Emekli Halk Kart” uygulamasının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Zeybek, il belediye başkanlarıyla yapacakları toplantının 11-12 Ekim tarihlerinde Çanakkale’de gerçekleşeceğini belirtti. Zeybek, süreci doğrudan bütün paydaşların katılımıyla yöneteceklerini ifade etti.

Gökan Zeybek, emeklilerin yaşamlarını sürdürebilmesi için bu uygulamanın hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirerek, İstanbul’da açıklanan eylül ayı enflasyon rakamlarına atıfta bulundu. Üretici fiyat endeksinin yüksek olduğunu ve hayat pahalılığının devam ettiğini belirtti. Zeybek, “Emekli Halk Kart” uygulamasından Ekim ayının sonuna kadar netice almayı umut ettiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emeklilere Yardım Yolda: “Emekli Halk Kart” Ekim Ayında Hayata Geçecek!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin