1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Emine Erdoğan’dan Güçlü Mesaj: “Gazze Özgürlüğe Kavuşana Dek Adaletin Sesi Susmayacak”

Emine Erdoğan’dan Güçlü Mesaj: “Gazze Özgürlüğe Kavuşana Dek Adaletin Sesi Susmayacak”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi olan Emine Erdoğan, eşinin Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu’ndaki konuşmasının ardından sosyal medya hesabından duygularını paylaştı. Emine Erdoğan paylaşımında, Cumhurbaşkanı’nın BM kürsüsünden yaptığı konuşmanın önemine vurgu yaparak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyaya seslendiği samimi ve etkileyici mesajı tüm insanlığa hitap etmektedir” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adalet ve merhamet vurgulu sözleriyle Gazze’deki durumu dile getirdiğini belirtti.

Erdoğan, konuşmasında Gazze’deki zulme dikkat çekerek, adaletin ve merhametin önemini vurguladı. Emine Erdoğan da paylaşımında, adalet arayışının ve özgürlük mücadelesinin önemine değinerek, Gazze’nin özgürlüğüne ulaşana kadar mücadelenin devam edeceğini vurguladı. Adaletin ve hakkın sesinin hiçbir zaman susmayacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma, vicdanlara dokunan ve adaleti arayan herkesi etkilemiştir. Emine Erdoğan, eşinin konuşmasının adalet ve merhametin önemini vurgulayan bir çağrı olduğunu belirtti. Aynı zamanda insan hakları savunucuları ve özgürlük mücadelesi verenler için ortak bir ses oluşturduğunu kaydetti.

Emine Erdoğan, sosyal medya paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünyaya yaptığı çağrının etkileyici ve anlamlı olduğunu ifade etti. Adaletin ve merhametin tüm dünyaya yayılması gerektiğini vurguladı. Özellikle Gazze’deki adaletsizlik ve zulme karşı duruşunun önemine değindi. Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler’de dile getirdiği mesajın tüm insanlığa umut ve ilham verdiğini belirtti.

Emine Erdoğan’ın paylaşımı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu’ndaki konuşmasının ardından insanların duygularını yansıtan önemli bir mesaj içermektedir. Adaletin ve merhametin yeryüzünde hakim olması için verilen mücadeleye olan inancı ve destekleri dile getirerek, insanların birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye devam etmeleri gerektiğini vurgulamıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emine Erdoğan’dan Güçlü Mesaj: “Gazze Özgürlüğe Kavuşana Dek Adaletin Sesi Susmayacak”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin