1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Emine Erdoğan’dan New York Ziyareti Açıklaması

Emine Erdoğan’dan New York Ziyareti Açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından “UNGA79” etiketiyle yaptığı paylaşımında, New York ziyaretini ve kültürel mirasımızı tanıtma, dostlukları pekiştirme, güçlü ilişkilerin başlangıç adımını atma ve dünya barışına katkı sunma temennisini dile getirdi. Erdoğan, bu diplomasi adımlarının kültürel zenginliklerin evrensel bir dilde yankılanmasına yardımcı olmasını umduğunu belirtti.

Emine Erdoğan’ın, New York ziyaretiyle ilgili yaptığı paylaşım, kültürel mirasımızın tanıtılması, dostlukların pekiştirilmesi ve güçlü ilişkilerin kurulması gibi konulara değindi. Dünya barışına katkı sunmalarını umduğu diplomasi adımlarının, kültürel zenginliklerin evrensel bir dilde yankılanmasına yardımcı olacağını vurguladı.

Emine Erdoğan’ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşıma göre, New York ziyaretinde kültürel mirasımızı tanıtma, dostlukları pekiştirme ve güçlü ilişkilerin başlangıcını yapma fırsatı bulduklarını ifade etti. Ayrıca, bu diplomatik adımların dünya barışına nasıl katkı sağlayabileceğini ve kültürel zenginliklerin evrensel bir dilde ifade edilmesinin önemini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emine Erdoğan’dan New York Ziyareti Açıklaması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin