1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Eminevim Strateji Toplantısında 2024 Hedefleri Belirlendi!

Eminevim Strateji Toplantısında 2024 Hedefleri Belirlendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eminevim, lider konumunu korumak ve sektördeki hakimiyetini sürdürmek adına 2024 stratejilerini belirlemek üzere İstanbul’da genel müdürlük ve 119 şubesinde görev yapan yöneticileriyle bir araya geldi. Yapılan toplantıda, Eminevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Musab Üstün, şirketin sahip olduğu 260 bin ev, taşıt ve iş yeri sayısına dikkat çekerek sektördeki liderliğin yanı sıra katılım finans ekosistemine de olumlu katkılar sağladıklarını vurguladı. Eminevim’in sektördeki liderliğini sürdürmek ve 2024 hedeflerine ulaşmak için stratejik adımlar atmaya devam edeceklerini belirtti.

Eminevim Genel Müdürü Mustafa Mutlu Çalışkan ise sektörel verilerin şeffaf müşteri memnuniyeti politikalarının başarısını gösterdiğini belirtirken 2024 hedeflerinin 150 bin yeni müşteri kazanmak olduğunu açıkladı. Ülke genelinde 1.400’ü aşkın çalışanıyla sektörü büyütmeyi ve ekonomiye katkı sağlamayı hedefleyen Eminevim, yeni müşteri edinimine odaklanarak büyümeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Dijital dönüşümün finans sektöründe de kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Eminevim Strateji ve Finanstan Sorumlu Baş Genel Müdür Yardımcısı Murat Ayyıldız, şubenin yanı sıra dijital platformların da önemli olduğunu belirtti. Şirketin 2023 yılındaki yatırımlarını dijital alanda iki kat arttırdıklarını açıklayan Ayyıldız, bu sayede verimliliklerini artırarak müşterilerine daha iyi hizmet sunacaklarını dile getirdi.

Eminevim Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nuh Suat Karataş ise şirketin teslimat süreçlerine odaklandıklarını ve yeni hedeflerinin 300 bin teslimata ulaşmak olduğunu belirtti. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak personellerine sürekli eğitimler veren Eminevim, müşteri memnuniyet oranını yüzde 90’a çıkararak şikayetlerde de önemli bir azalma sağladı. Bu sayede müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanan Eminevim, sektördeki rekabeti de en üst seviyede tutmayı amaçlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eminevim Strateji Toplantısında 2024 Hedefleri Belirlendi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin