1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eminönü’nde Korku Dolu Anlar! Cam Çerçeve Adama Çarptı, Son Anda Kurtuldu!

Eminönü’nde Korku Dolu Anlar! Cam Çerçeve Adama Çarptı, Son Anda Kurtuldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın yaşandığı tarih 24 Eylül Salı günüydü ve saat 17.30 sıralarında İstanbul’un Eminönü semtinde bulunan bir dükkanın önünde gerçekleşti. Dükkanın önünde bulunan kaldırımda üç kişi sohbet etmekteydi. Bu kişiler arasında bulunan bir adam, arkadaşlarıyla konuşurken aniden kaldırımdan aşağıya düşen bir cam çerçevenin hedefi oldu.

Adam, başına düşen cam çerçevenin etkisiyle panik içinde kaçmaya başladı. Cam çerçevenin düşüşü sırasında, yakında bulunan bir adam ise son anda kıl payı bir kaza atlattı. Şans eseri, cam çerçeveden etkilenen adam ufak sıyrıklarla olayı atlattı. Olay anı, çevrede bulunan güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, kaldırımda sohbet eden üç kişinin arasında yer alan adamın üzerine aniden düşen cam çerçevenin etkisiyle yaşanan kaos anı net bir şekilde görülebiliyor. Adamın başına çarpan çerçeve, büyük bir gürültüyle paramparça olurken, çevrede bulunan diğer vatandaşlar da yaşanan bu şaşırtıcı olayı endişe içinde izledi.

Olay sonrasında emniyet ekipleri, çevrede geniş çaplı bir inceleme başlattı. Dükkânın işletmecisi ise olayın olduğu anda orada bulunmadığı için açıklama yapamadı. Görgü tanıkları ise yaşanan olayı şaşkınlıkla izlediklerini ve bu tür bir kaza ihtimalini hiç düşünmemiş olduklarını belirtti.

Kısa süre içinde olay yerine gelen sağlık ekipleri, cam çerçeveden etkilenen adamın durumunu kontrol etti. Şans eseri, adamın hayati bir tehlikesinin olmadığı belirlendi ve sadece küçük sıyrıklarla olayı atlattığı açıklandı.

Yaşanan bu talihsiz olay, çevredeki vatandaşlar arasında büyük bir endişe yarattı. Cam çerçevenin neden düştüğü ve bu tarz kazaların önüne nasıl geçilebileceği konusunda yetkililer tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı. İstanbul’un kalabalık ve hareketli caddelerinde güvenliğin sağlanması için önlemlerin artırılması gerektiği konusunda ise fikir birliği oluştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eminönü’nde Korku Dolu Anlar! Cam Çerçeve Adama Çarptı, Son Anda Kurtuldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin