1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. En Büyük Süper Loto İkramiyesi: Eyüpsultan’da Çıktı

En Büyük Süper Loto İkramiyesi: Eyüpsultan’da Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Loto tarihinde bugüne kadar çıkan en büyük ikramiye, 12, 15, 18, 36, 38, 56 numaralı biletler için isabetli olmuştur. Elmasoğlu Bayi’nin sahibi Sami Elmasoğlu, bu büyük ikramiyenin çıkmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtmiştir. “Eyüpsultan’a büyük bir ikramiye kazandırmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Süper Loto tarihindeki en büyük ikramiye Elmasoğlu Bayi tarafından verildi. Bu durum bizim için gurur verici ve mutluluk verici. Semtimize bir şeyler kazandırabildiğimiz için sevinçliyiz. 70 yıldır bu işi yapmanın karşılığını almaya başladık,” diyen Elmasoğlu, ödülün mutluluğunu dile getirmiştir.

Süper Loto’da tarihindeki en büyük ikramiyeyi kazanan kişinin kim olduğu konusu merak konusu olurken Elmasoğlu Bayi, Süper Loto oynamak isteyenler için popüler bir adres haline gelmiştir.

Elmasoğlu, Şu ana kadar ki en büyük ikramiyenin kendi bayilerinden çıktığını dile getirerek, “En büyük ikramiye buradan çıktı ve bu gerçeği herkese anlatıyorum. Müşterilerimize şunu söylüyoruz: Oyna, oyna kazan, bir gün senin de çıkabilir,” şeklinde konuşmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
En Büyük Süper Loto İkramiyesi: Eyüpsultan’da Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin