1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Enflasyon Karşısında Porsiyon Küçültülürken AKP’lilerin Şaşaalı Mangal Partisi!

Enflasyon Karşısında Porsiyon Küçültülürken AKP’lilerin Şaşaalı Mangal Partisi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyonlar, enflasyon karşısında porsiyon küçültürken AKP’li yetkililerin mangal partileri kamunun tepkisine neden olmaktadır. Son olarak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve diğer parti temsilcilerinin Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tanıtım Töreni’nde gerçekleştirdikleri mangal partisi büyük yankı uyandırmıştır. Bu tartışmalı konuyla ilgili olarak Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’tan açıklama gelmiştir. Büyükkılıç, bu tür etkinliklerde Kayseri ürünlerini tanıtmak amacıyla ikramlarda bulunduklarını belirtmiştir.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tanıtım Töreni’nde yapılan etkinliğe, Bakan Bak ve eski Milli Savunma Bakanı Akar’ın da katıldığı aktarılmıştır. Büyükkılıç, bu açılışta sucuk ikramı yapıldığını ve bakanların bunu kabul etmediklerini belirtmiştir. Ayrıca, Alzheimer merkezinin temel atma töreninde ve uluslararası yarı maraton yarışmalarında da benzer şekilde sucuk ikramlarının yapıldığını vurgulamıştır. Amacın, Kayseri’nin ürünlerini tanıtmak olduğunu ifade etmiştir.

Büyükkılıç, bu ikramların belediyenin bütçesinden karşılanmadığını ve destekçilerine teşekkür etmiştir. Kayseri’nin ürünlerini her fırsatta tanıtmaya çalıştıklarını belirten Büyükkılıç, siyasi çıkarlar uğruna yapılan eleştirilere tepki göstermiştir. Bir Kayseri Milletvekili’nin, etkinlikte siyasi istismar yaparak partiyi ve bakanları zor durumda bırakmaya çalışmasını kınayarak, bu tür yaklaşımları uygun bulmadığını belirtmiştir.

Sonuç olarak, AKP’li yetkililerin mangal partileri ve sucuk ikramları kamuoyunda tartışmalara neden olmaktadır. Büyükkılıç, yapılan etkinliklerin amacının Kayseri’nin tanıtımı olduğunu ve bu şekilde ürünlerin promosyonunu gerçekleştirdiklerini belirtmiştir. Siyasi istismarın bu tür etkinliklerde gerçekleştirilmesini doğru bulmayan Büyükkılıç, eleştirilere karşı açıklamalarda bulunmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Enflasyon Karşısında Porsiyon Küçültülürken AKP’lilerin Şaşaalı Mangal Partisi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin