1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Engelli Çoban Nail Yener’e Şiddet: İşte Görüntüler

Engelli Çoban Nail Yener’e Şiddet: İşte Görüntüler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çokak Mahallesinde Nail Yener adlı engelli çobanın, S.G. adlı genç kız tarafından önce tokatla, sonra da sopa ile öldüresiye dövüldüğü, bu anların ise kız kardeşi M.G. tarafından cep telefonuyla görüntülendiği ortaya çıktı.

Olayın sosyal medyada paylaşılmasının ardından iki genç kız gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Kızlar, engelli çobana “bizi taciz etti” suçlamasında bulundular. Ancak engelli çoban, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Çoban Yener, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, saldırıya uğradığını ve en son sopayla kafasına vurulduğunu belirtti. Yener, genç kızların alkol istediklerini ancak vermediği için saldırıya uğradığını ifade etti. Olayın ardından ailesiyle eve gitti.

M.G. adlı genç kız, görüntüleri çekerken çobana tehditler savururken, S.G. ve M.G. adliyedeki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin açıklama yaparak, şiddetin asla kabul edilemeyeceğini vurguladı. Şahısların tutuklandığı belirtildi.

Kahramanmaraş Valiliği, olayla ilgili yapılan açıklamada, N.Y’nin darbedilmesine ilişkin sosyal medyada paylaşılan videonun incelendiği ve darbeden şahısların tutuklandığı bilgisini verdi. Son olarak, S.G. ve M.G. çıkarıldıkları mahkemece “silahla nitelikli yaralama” suçundan tutuklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Engelli Çoban Nail Yener’e Şiddet: İşte Görüntüler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin