1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Enver Aysever’den İsrail’e Tepki: ‘Saddam’ın Nasıl Katledildiğini Ortaya Koydu!’

Enver Aysever’den İsrail’e Tepki: ‘Saddam’ın Nasıl Katledildiğini Ortaya Koydu!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazze’deki katliama karşı sert bir şekilde tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de yaptığı açıklamada işgalci İsrail’e karşı uyarılarda bulundu. Erdoğan, “Biz Karabağ’a ve Libya’ya girdiysek, aynısını onlara da yaparız” şeklinde tepki gösterirken, işgalci İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz’tan alçak bir tehdit geldi. Siyonist bakan, “Saddam Hüseyin’in izinden gidiyorsunuz ve İsrail’e saldırı tehdidinde bulunuyorsunuz” ifadeleriyle sert açıklamalarda bulundu.

Bu alçak tehdide karşı Türkiye genelinde birçok kesimden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek mesajları gelirken, gazeteci Enver Aysever de sesini duyurdu. Aysever, İsrail’in tehdidini kınayarak, Erdoğan’a destek verdi.

Enver Aysever, tehdidin çeşitli boyutları olduğunu dile getirirken, “İsrail Dışişleri Bakanı’nın sözleri, diplomatik nezaket çerçevesini aşmış ve insanlık dışı bir tehdit içermektedir. Bu durumun iki önemli boyutu var. Birincisi, Saddam’ın nasıl katledildiğini hatırlatıyor ve küresel güçlerin iş birliğiyle istediklerini yaptırabileceklerini gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

Siyaseten eleştiri getirilebilecek durumların bile İsrailli bakanın Türkiye Cumhurbaşkanı’nı tehdit edemeyeceğini belirten Aysever, “Filistin’deki can kayıpları soykırıma varan boyutlarda yaşanıyor. Bu durumda Erdoğan’ı tehdit etmek kabul edilemez. Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı’nı tehdit etmek kadar büyük bir hata olamaz. Bu tür tehditlerle işler yürütülemez.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Enver Aysever’den İsrail’e Tepki: ‘Saddam’ın Nasıl Katledildiğini Ortaya Koydu!’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin