1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Erbakan ile Davutoğlu Arasında Gergin Görüşme: İşte Detaylar!

Erbakan ile Davutoğlu Arasında Gergin Görüşme: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı ziyaret etti.

Kurmayları ile Gelecek Partisi Genel Merkezi’ne gelen Erbakan’ı kapıda Davutoğlu karşıladı. Görüşmenin ilk ayağı heyetler arasında gerçekleştirilirken, ikinci kısımda ise iki lider baş başa görüştü.

İki lider ve heyetleri arasındaki görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Daha sonra iki genel başkan, ortak basın toplantısı düzenledi.

Davutoğlu, siyasette milletvekili ve belediye başkanı transferlerine yönelik değerlendirmede bulunarak siyasetin sayısal değerlendirmesinin önemli olmadığını belirtti. Ülkenin karşı karşıya olduğu sorunları konuşmak gerektiğini vurguladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise İsrail ile yapılan ticaretin Filistin üzerinden devam ettiğine dair endişelerini dile getirdi. İnsani yardımların Filistin’e ulaştırılması gerektiğini belirtti.

Milletvekili düşürülen Can Atalay için yapılacak olan oturuma katılacaklarını belirten Erbakan, Anayasa Mahkemesi’nin kararlarına saygı duyulması gerektiğini ve bu kararlara uyulması gerektiğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi’nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gürpınar’ın AKP’ye geçeceği yönündeki iddialara ilişkin konuşan Erbakan, böyle bir durumun gerçekleşme ihtimalini düşük gördüklerini ifade etti. Belediye başkanlarının siyasi baskılara karşı direnç gösterdiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erbakan ile Davutoğlu Arasında Gergin Görüşme: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin