1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdemli’de park edilen aracın üzerine balkon göçtü

Erdemli’de park edilen aracın üzerine balkon göçtü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’in Erdemli ilçesinde yaşanan olayda, Mustafa Köken’in oğlundan emanet aldığı hafif ticari aracın park ettiği sırada üzerine bir balkonun göçmesiyle araç ağır hasar aldı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonucunda Köken, masraflarının karşılanması için ev sahibinden şikayetçi oldu.

Olay, ilçenin Akdeniz Mahallesi Silifke Caddesi üzerinde meydana geldi. Çiftçi Mehmet Köken, oğlunun hafif ticari aracını alarak kız kardeşini ziyaret etmek için geldiği mahallede aracı iki katlı bir evin önüne park etti. Kısa bir süre sonra evin balkonu aracın üzerine göçtü. Hafif ticari araç ciddi şekilde hasar alırken, olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi.

Masrafların karşılanması için ev sahibine şikayette bulunan Mustafa Köken, yaşadıklarını şu şekilde anlattı: “Oğlum bir süre önce bir araba aldı ve uzman çavuş olduğu için arabayı kullanmak istemedi. Ben de aracı emanet alarak park ettim. Öğleden sonra kız kardeşimi ziyarete gittim ve aracı yan taraftaki binanın yanına park ettim. Aracımın üzerine balkon düşünce çok şaşırdım. Neyse ki ne bana ne de çocuklara bir şey olmadı ancak aracım kullanılamaz hale geldi. Masrafların karşılanması için ev sahibine şikayette bulundum.”

Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdemli’de park edilen aracın üzerine balkon göçtü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin