1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Erdoğan: “2025-2027 Orta Vadeli Program Ülkemiz İçin Hayırlara Vesile Olacak”

Erdoğan: “2025-2027 Orta Vadeli Program Ülkemiz İçin Hayırlara Vesile Olacak”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni açıklanan Orta Vadeli Program hakkında, “2025-2027 Orta Vadeli Program’ın (OVP) ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomide 2025-2027 dönemini kapsayan yeni Orta Vadeli Programı (OVP) duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan güncellenmiş OVP ile ekonomide önümüzdeki 3 yılın planı belirlendi.

Erdoğan, 2025-2027 yıllarını içeren OVP’nin duyurulması üzerine şu açıklamayı yaptı:

“Bugün duyurduğumuz ve Türkiye ekonomisi için büyük öneme sahip olan 2025-2027 Orta Vadeli Program’ın (OVP) ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Enflasyonla mücadele ederken aynı zamanda yatırımı, üretimi, istihdamı, ihracatı ve büyümeyi önceliklendiren; tarımı, sanayiyi, yüksek teknolojiyi, turizmi ve diğer sektörleri güçlendirecek olan OVP’ye tam olarak güveniyoruz ve desteğimizi sunuyoruz.

Hükümet olarak belirlediğimiz hedeflere OVP kapsamında ulaşarak vatandaşlarımızın refahını artırmaya devam edeceğiz ve ekonomimizin sürdürülebilirliğini sağlam temellere dayandırarak gelecek nesillere aktarmayı hedefliyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan: “2025-2027 Orta Vadeli Program Ülkemiz İçin Hayırlara Vesile Olacak”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin