1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Erdoğan 8’inci Olağan İl ve İlçe Kongrelerine Katılmadan Videolu Mesaj Gönderdi

Erdoğan 8’inci Olağan İl ve İlçe Kongrelerine Katılmadan Videolu Mesaj Gönderdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin 8’inci Olağan İl ve İlçe Kongrelerine video mesaj gönderdi. Erdoğan, “AK Parti’yi bugünlere getiren sır; milletin sesine kulak vermemizdir, hiçbir komplekse kapılmadan milletin vicdan terazisinde muhasebesini yapması, nerede eksiği varsa üzerine kararlılıkla gitmesidir” ifadeleri ile kongreye katılanlara seslendi.

Erdoğan’ın mesajında, “Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım, değerli misafirler; sizleri en kalbi duygularımla, hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Sizlerin şahsında, AK Parti’nin ülkeye ve millete hizmet mücadelesine gönül veren tüm vatandaşlarımı saygıyla selamlıyorum. Şu an aranızda bulunamasam da kalbimin sizlerle birlikte çarptığını; orada, o salonda sizlerin heyecanına ortak olduğumu bilmenizi istiyorum” diyerek başladığı konuşmasında, partililere teşekkürlerini iletti.

Erdoğan, deneyimlilerin tecrübesinden, gençlerin ise enerjisinden faydalanacağını belirterek, “Biz aynı zamanda milletle ve kendi arasında daima muhabbetin diliyle, gönül diliyle konuşan bir kadroyuz. AK Parti’yi bugünlere getiren sır: milletin sesine kulak vermemizdir” şeklinde konuştu.

Ayrıca Erdoğan, “Her zaman olduğu gibi yine kardeşlik ve dayanışma ikliminde kongremizi gerçekleştirecek; çok daha güçlenmiş güç ve enerji toplamış bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam. Durmak yok, hizmete devam diyor, sizleri bir kez daha saygıyla selamlıyorum. Sağ olun; var olun, Allaha emanet olun” ifadeleri ile konuşmasını tamamladı.

Erdoğan’ın kongrede yaptığı konuşma, 85 milyonun tamamını kapsayan bir vizyon ve hedef belirleme içeriyordu. Kongrede AK Parti’nin millete hizmet anlayışının önemine vurgu yapılırken, partinin geleceğe olan güveni ve kararlılığı da öne çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan 8’inci Olağan İl ve İlçe Kongrelerine Katılmadan Videolu Mesaj Gönderdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin