1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan: AK Parti ve Cumhur İttifakı Güven Veriyor

Erdoğan: AK Parti ve Cumhur İttifakı Güven Veriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti “Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları” programına katıldı. Kendi konuşmasında, bir ay önce başlatılan ve “Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları” olarak adlandırılan kucaklaşma seferberliğini İstanbul programıyla sonlandırıldığını belirtti. Erdoğan, program sürecinde partinin birlik ve beraberliğini güçlendirdiklerini ifade etti ve vatandaşların sorunlara çözüm olarak partiyi ve ittifakı gördüğünü vurguladı.

Kongre sürecini büyük bir kucaklaşmaya dönüştürmek istediklerini belirten Erdoğan, yeni isimlerle ve kadrolarla AK Parti ruhunu güçlendireceklerini ifade etti. Parti içi faaliyetlerin bir şölene dönüştürülmesini planladıklarını söyleyen Erdoğan, hoşgörülü ve nezaketli bir dil kullanacaklarını belirtti.

Gazze halkına yapılan soykırımın 1. yılını yaşadığını, ancak halkın direnişten vazgeçmediğini vurgulayan Erdoğan, Türkiye olarak Gazze’ye desteklerini sürdüreceklerini açıkladı. İsrail’e karşı ekonomik tedbirler aldıklarını ve Filistin halkının sesi olduklarını belirten Erdoğan, İsrail’in bölgedeki niyetlerinin farkında olduklarını ve Türkiye’nin güvenliğini koruma konusunda kararlı olduklarını belirtti.

Erdoğan, İsrail’in sinsi planlarının farkında olduklarını ve buna karşı stratejik adımlar attıklarını belirterek, Türkiye’nin güvenliğini koruma konusunda zaafiyet göstermeyeceklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan: AK Parti ve Cumhur İttifakı Güven Veriyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin