1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan: Ayder Yaylası’nı Kurtardık, CHP Borçlarıyla Uğraşıyor

Erdoğan: Ayder Yaylası’nı Kurtardık, CHP Borçlarıyla Uğraşıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, baba ocağı Rize’de hafta sonunu geçirdikten sonra dün Ayder Yaylası’nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşma yaptı. Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekildeydi:

2021 yılında Rize’nin sel felaketiyle karşı karşıya kaldığı dönemde kardeşlerimize destek verme sözü verdik. Çayeli Büyükköy ve Merkez Muradiye’de toplam 108 konut ve 10 dükkânın inşasını tamamlayarak bu sözümüzü yerine getirdik.

Rize’de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri sayesinde 368 konut ve 31 dükkânı tamamlayarak muhteşem eserlere imza attık.

Ayder Yaylası’nda Kapalı Otopark İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projelerini tamamlayarak bölgenin su kirliliğini önleyerek toplamda 2 milyar 687 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik.

Aynı zamanda SGK prim borçları konusunda CHP’ye yöneltilen eleştirilere değinen Erdoğan, en borçlu ilk 5 belediyenin CHP’li belediyeler olduğunu vurguladı. Bu durumun ciddi bir sorun oluşturduğunu ve bu konuda adımlar atacaklarını belirtti.

Ayrıca İsrail Başbakanı Netanyahu’nun ABD Kongresi’nde alkışlanmasına atıfta bulunarak, Netanyahu gibi birine alkış tutmanın büyük bir akıl tutulması olduğunu ifade etti. Ayrıca Filistin Başkanı Mahmud Abbas’ı Türkiye’ye davet ettiklerini ancak gelmediğini ve CHP’nin bu konuda yaptığı eleştirilere karşı çıkarak, milletin hakkını savunmaya devam edeceklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan: Ayder Yaylası’nı Kurtardık, CHP Borçlarıyla Uğraşıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin