1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan: “Çukurova Havalimanı’na Büyük Destek!”

Erdoğan: “Çukurova Havalimanı’na Büyük Destek!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın açılış törenine katıldı. Yıllık 9 milyon yolcu kapasitesine sahip havalimanının yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Erdoğan, Adana ve Mersin başta olmak üzere tüm bölgeye ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Havalimanının ekonomiye katkı sağlayacağını belirten Erdoğan, tesisin modern ve estetik bir kapı açtığını vurguladı.

Muhalefeti eleştiren Erdoğan, “İstemezükçü” tavrıyla karşı çıkanları sert bir şekilde eleştirdi. Şakirpaşa Havalimanı ile ilgili çıkan söylentileri yalanladı ve buna hizmet olarak eğitim merkezi olabileceğini belirtti. Hizmetten rahatsız olan muhalefeti kınayan Erdoğan, halkın parasının doğru yerde harcanması gerektiğini vurguladı.

Erdoğan, Çukurova Havalimanı’nın devreye girmesiyle afetlere karşı mücadelede devletin güçlendiğini kaydetti. Kabul sonrası İstanbul’a dönen Erdoğan, İran’da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin oğullarını kabul etti. Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı makamındaki 10. yıl dönümü nedeniyle Erdoğan’a tebrikler paylaşıldı. Erdoğan’ın halka hizmet yolculuğunun 10. yılı kutlandı ve bu süre zarfında çekilmiş fotoğraflar paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan: “Çukurova Havalimanı’na Büyük Destek!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin